Vem är Karin

shutterstock_98667107

Hejsan! Jag heter Karin, men mitt pseudonym är Foxy. Därför har jag valt att kalla min blogg Foxy. Hoppas att ni gillar den. Vad ska jag säga om sig själv? Jag är 23 år gammal och en stor djurälskare. Jag har en collie och bor i Stockholm. Jag älskar att promenera med min kära hund i parken och gå till den zoologiska trädgården. Min favoritpark är Karlaplan eftersom jag bor i närheten. För tillfället studerar jag konst på Konskakademien i Stockholm. Det är bara underbart! Jag har alltid önskat att bli skådespelerska. Jag brukade sjunga och uppträda framför spegeln hemma när jag var liten. Jag gillade att ta på min mammas smink, smycken och högklackade skor. Klassisk, va? Min passion för skor har inte slocknat sedan dess. Nu har jag en stor samling av olika skomärken i min garderob. Jag blir aldrig trött av skor. De gör mig så lycklig! Förutom hundar och skor, uppskattar jag högt alla möjliga konstformer och kulturaktiviteter. Jag tecknar ofta i min fritid, försöker alltså att utveckla min artistiska potential till det yttersta. Dessutom  tycker jag mycket om kombinationen mellan musik och scenkonst, musikaler bland annat. Har nyligen sett Les Miserables och blivit fullständigt kär i den. Vad gäller litteratur kan jag nämna The Great Gatsby som en av mina favoritböcker. Ser fram emot att se den nya filmen, som är baserad på boken. Min favorita skådespelerska i hela världen är Audrey Hepburn. Och sist men inte minst kommer Shakespeare. Jag är förtjust i att recitera hans sonetter inför publiken. Med denna beskrivning har jag gjort ett försök på att måla upp en självporträtt. Bloggen fungerar lite som en slags portfölj för att visa upp min konst och mina verk för världen och publiken. Ni är alltså min publik :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *