Sexmässa

shutterstock_55661044

Jag har en manlig kompis som är homosexuell. Han ville gärna gå på sexmässa för att titta på olika sexleksaker för män. Det var inte någon annan som ville följa med honom så bad han mig om det. Den fräcka flickan som jag är, gick jag med på det utan att tänka alltför mycket över det. Jag skäms ju inte för att göra den slags saker liksom att bli sedd på en sexmässa.

Det var egentligen mycket intressant att titta på alla dessa sexleksaker. Några hade så underliga former att jag inte kunde fatta att det var en sexleksak om jag inte visste det. Den som var mest imponerande var en pennisvibrator (det finns vibratorer för män också haha). Denna pennisvibrator heter Cobra och ni kan se den här. Vad tycker ni? Ser den inte ut som en dammsugare eller en liten bil? Designen är otrolig alltså!

Förutom designen var jag nyfiken på att ta reda på vad det är en pennisvibrator egentligen gör. Vi frågade Fun Factorys representant (Fun Factory är vibratorns producent) och hon berättade lite mer om det.

Man ska föra in sin penis och så kontrollera vibrationerna via en kontrollpanel. Vad roligt! Liksom en dator haha. Cobra ger mycket kraftfulla vibrationer på grund av de två motorerna som finns i vibratorn. Man kan inte höra dem eftersom de är jättetysta. Så det fungerar faktiskt som en bil. Motorer och sådant. Och de kallar den kostiga formen för ergonomisk. Det är ett schysst ord för att säga att den är utformad efter kroppens rörelser. Meningen bakom den är också att den skulle kunna kontrolleras med endast en hand. De vill gärna göra det så enkelt och bekvämt som möjligt. Så du kan manipulera den med en hand oavsett om du är i en liggande, sittande eller stående position. Jag måste säga det är smart.

Gissa nu om min kompis köpte den? Ja visst! Efter all den snack. Hon övertygade till och med honom om att köpa ett vattenbaserat glidmedel, en rengöringsspray och en magnetladdare för batterierna. Till slut spenderade han en massa pengar men förhoppningsvis var det inte förgäves. Han lovade att ge mer feedback efter han testar den.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *