Kortfilm om rökning

shutterstock_127698170

I förra veckan fick vi en uppgift i filmklassen att göra en kortfilm om rökning. Det var ganska spännande för mig och jag fick möjligheten för att uppträda i filmen. Jag skulle spela en tonåring flicka som tycker att rökning gör henne ännu tuffare och coolare. Efter en het diskussion bestämde vi också för att ta upp ämnet om elektriska cigaretter. Det var jag som skulle undersöka priser och kvalitet och så skaffa en sådan e cigarett till plåtningen.

Det visade sig att det fanns många webbutiker som erbjuder e cigaretter. Jag tänkte att det var enklast att beställa den på nätet i god tid istället för att åka runt och hitta en bra fysisk butik med rimliga priser. Jag vet ju inte var någonstans man säljer den slags så det var lättast att söka på nätet. Så fick jag tag i en webbutik där man kan köpa e cigaretter till bra pris. Den heter Eciggbutik.se och leveransen var mycket snabb. Så var den del av uppgiften över.

Resten var att spela i filmen. Jag var mycket nervös för att jag hade en ganska lång dialog jag skulle lägga på minnet. Jag övade hemma och det var alltså inte så svårt att leva sig in i rollen, men ändå hade jag fjärilar i magen. Jag har själv rökt och därför var det inte en stor utmaning att röka i filmen och prata om rökning. Jag slutade röka för ett par år sedan och tänker inte börja igen. Dessutom var det jättekul att få prova den där e cigaretten och jag rekommenderar den till alla som vill bli av med rökningens dåliga vana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *